Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Guerlain Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil 30 Ml

Ürün Barkod : 5002762810


4220 ₺

Guerlain Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil 30 Ml

Ürün Barkod : 5002762810


4220 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Parfüm Notası :Guerlain Houseun usta parfümeri Thierry Wasser tarafından hazırlanan ballı kokusu, taze ve güven verici notalar yayar ve bu korunan doğanın kalbindeki arıların dünyasına hayal gücünü çeker.
Ürün İçeriği :Guerlain; polifenoller, vitaminler, eser elementler ve amino asitler dahil tamamlayıcı bileşenlere sahip Ouessant Adasından gelen efsanevi Siyah Arı Balını, Fransadaki Corsica, Yunanistandaki Ikaria ve Finlandiyadaki Ålanddan gelen diğer üç ada balıyla zenginleştirerek Abeille Royale serisinin imza içeriği olan arı sütüyle birleştirdi. %95 doğal içerikli Youth Watery Oil’in zengin formülü, Dinamik Siyah Arı Onarım Teknolojisi ile yenilendi. Guerlain Houseun usta parfümeri Thierry Wasser tarafından hazırlanan ballı kokusu, taze ve güven verici notalar yayar ve bu korunan doğanın kalbindeki arıların dünyasına hayal gücünü çeker.
Ürün Açıklaması :Dinamik Siyah Arı Onarım teknolojisi ile konsantre edilen Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil, cildin gençliği üzerinde gözle görülür ve uzun süreli sonuçlar sunar. Bir yağ kadar zengin, bir serum kadar güçlü ve su kadar hafiftir ve anında başarı sağlar. İlk uygulamadan hemen fark edilen etkinliği, ona “sihirli yağ” ünvanını kazandırdı. %95 içeriği ile, ciltle temasında yok olana kadar erir, yağlı veya yapışkan bir bitiş bırakmaz, tamamen emilir ve mükemmel bir şekilde yayılır.
Mililitre Bilgisi :30 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Model Kodu :300450510-37983
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Fransa
Kullanım Şekli :Kas elastikiyetini arttırmak için yukarı ve dairesel hareketlerle cilde uygulayınız
Ürün Kodu: 5002762810
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.