Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Guerlain Cleansing Foam Süt Temizleyici

Ürün Barkod : 5000088873


2630 ₺

Guerlain Cleansing Foam Süt Temizleyici

Ürün Barkod : 5000088873


2630 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Hafif ve ipeksi pürüzsüzlük sağlayan yapısı ile Guerlain temizleme sütü, yüz yada gözdeki yoğun makyajı dahi temizler. Cömert dokusu parmakların altında erir ve cildi saten yumuşak dokusu ile son derece rahat bir his bırakır. Cilt yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm elde eder.
Mililitre Bilgisi :200 ml
Cilt Tipi :10 kadından 9u cildinin daha konforlu, yumuşak ve esnek olduğunu belirtmiştir**. Cilt beslenmiş gözükmektedir: +36%*. *30 kadında,4 hafta boyunca günce 2 kere kullanım sonucundaki kişisel değerlendirme, **30 kadın,4 hafta boyunca günce 2 kere kullanım sonucundaki kişisel değerlendirme
Kullanım Şekli :Pamuklu bir ped kullanarak temizleme sütünü yüze ve gözlere uygulayın. Micellar Lotion ile nemlendirilmiş pamuklu bir ped ile cildinizi durulayın. Makyajın çıkarılmasını tamamlamak için Guerlain temizleme köpüğü ve Guerlain göz ve dudak temizleyicisi uygulayın.
Cinsiyet :UNISEX
Renk :Parmaklarınızla veya disk pamuk ile yüzünüze ve gözlerinize uygulayınız. Yüzünüzü durulayınız veya disk pamuk sayesinde ürünü siniliz. Cilt temizleme ritüelini tamamlamak için Temizleme Köpüğünü ve Göz Makyaj temizleyicisini kullanınız.
Ürün Kodu: 5000088873
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.