Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Guerlain Superaqua Emulsion Universal 50 Ml Nemlendirici

Ürün Barkod : 5002629564


6125 ₺

Guerlain Superaqua Emulsion Universal 50 Ml Nemlendirici

Ürün Barkod : 5002629564


6125 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Bu emülsiyon, cildi kalıcı olarak nemlendiren, ilk görünür yaşlanma belirtilerine karşı koruma ve düzeltme sunan bir teknoloji konsantresidir. Aquacomplex Advanced teknolojisi, cildin kalbine su akışını hızlandırır, derhal rehidrasyon ve gelecekteki dehidrasyon riskine karşı koruma sağlar. AquaBiotic sistemi, ekosistemini hedefleyerek cildin gözle görülür şekilde güçlendirilmesine yardımcı olur. Cildin kalitesi her gün daha iyi korunmuş; ışıltı ve güzellik ile parıltılı görünür. Bu kremsi formülü özellikle yatıştırıcı ve rahatlatıcı etkiye ihtiyaç duyan ciltler ve hassas bölgeler için uygundur. ISO 94128 uyarınca %94 doğal olarak türetilmiş bileşenlerden oluşur. Cildin doğal pH seviyesine saygılıdır. Hassas dahil tüm cilt tiplerine uygundur.
Ürün İçeriği :Teknolojik etkinliğinin kalbinde,% 94 doğal olarak türetilmiş bileşenlerle formüle edilmiş aktif bitki bazlı bileşenler ve biyoteknolojilerin özel bir kombinasyonu yatmaktadır. Kalan %6, ISO 16128e (su dahil) uygun olarak zaman içinde formülün bütünlüğünü ve duyusallığını optimize etmek için titizlikle seçilmiştir.
Mililitre Bilgisi :50 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli :Hem yüz hem de boyun için gereken miktarı elde etmek için bir kez basın. Her sabah ve akşam kullanın.
Cinsiyet :Unisex
Ürün Kodu: 5002629564
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.