Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Herbaderm 24K GOLD Süper Serum

Ürün Barkod : 5002770879


515,25 ₺

Herbaderm 24K GOLD Süper Serum

Ürün Barkod : 5002770879


515,25 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Kolajen ve Hyaluronik Asit Üretimini Destekleyen Kaz Ayağı ve Mimik Kırışıklıklarına Karşı Sıkılaştırıcı, Aydınlatıcı Serum %2 Sarkma ve Kırışıklık Karşıtı Matrixyl Sythe6: Kolajen, Hyaluronik asit ve Laminin sentezini destekleyerek cildi sıkılaştırmaya, alın ve dudak çevresindeki çizgilerin ve kaz ayağı kırışıklıklarının görünümünü azaltmaya yardımcı olur. %0.2 Immortelle Ebedi Altın Çiçek Ölmez Otu: Cilt bariyerini güçlendirir, serbest radikallere karşı antioksidan koruma sağlar. %0.03 24 Ayar Gerçek Altın Parçacıkları: Cildi aydınlatmaya ve daha sıkı ve pürüzsüz görünmesine yardımcı olur.
Ürün İçeriği :%2 MATRIXYL SYNTHE’6 (Palmitoyl Tripeptide-38) %0,03 24 AYAR GERÇEK ALTIN PARÇACIKLARI %0,2 IMMORTELLE, EBEDİ ALTIN ÇİÇEK ÖLMEZ OTU
Kullanım Şekli :Günde iki defa, sabah ve akşam, avucunuza damlattığınız 2-3 damla serumu masaj yaparak yüzünüze özellikle alın dudak ve göz çevresindeki mimik ve kaz ayağı kırışıklarının üzerine masaj yaparak uygulayınız. Cildinizin serumu emmesi için bekleyiniz, ardından nemlendirici kreminizi sürünüz.
Parfüm Notası :PARFÜM İÇERMEZ
Model Kodu :8697711701887
Menşei :Türkiye
Mililitre Bilgisi :30 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Ürün Kodu: 5002770879
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.