Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Hot Water EDT 110 Ml

Ürün Barkod : 5000006645


1359 ₺

Hot Water EDT 110 Ml

Ürün Barkod : 5000006645


1359 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Tutkunun, teninin sıcaklığı ile buluşma zamanı. Erkekler için Davidoff Hot Water eau de toilette fesleğen ve biber notaları içeren ve etrafınızdakileri etkileyecek ateşli koku bileşiminde bir araya gelir. Şimdiden daha sıcak! Karizmatik ve kendine güvenen erkekler için! Üst notalar artemisia ve taze fesleğen yapraklarının çok özel kombinasyonu ile açılır. Sıcak ve erkeksi kalp notaları, acı biber ve paçulinin baştan çıkarıcı akorlarından oluşur. Kompozisyonun tamamı parfüme manyetizma, çekicilik ve tatlılık getiren benjamin ağacı ile tamamlanır.
Kullanım Şekli :Temiz tene istenilen sıklıkta uygulanır.
Parfüm Notası :Koku Ailesi Oryantal Tepe Nota: Fesleğen Kalp Nota: Kırmızı biber Dip Nota: Benzoin
Ürün Kodu: 5000006645
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.