Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Jerf Hudson Büstiyer Beyaz

Ürün Barkod : 5002684157_100


639,9 ₺

Jerf Hudson Büstiyer Beyaz

Ürün Barkod : 5002684157_100


639,9 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Gela Dikişsiz Tayt ile antreman yapın, terleyin,performansınızı en üst seviyeye çıkarın. Yüksek bel kesim, ter tutmayan kumaş, dikişsiz yapısı, üzerindeki gölgelendirmelerle verilmiş desen detaylarını bir araya getiren Gela, size antreman sırasında güven ve destek sağlamak için en iyi kalıp ve stil ile birlikte tasarlanmıştır. Desen detayları ile fiziğinizi daha fit, Yüksek Beli ile daha sıkı ve esnek kumaş dokusu ile de rahat kullanım sunar. Hem esnek hem toparlayıcı özelliği ile vazgeçilmeziniz olacak. Ürünün Genel Özellikleri; *Dikişsiz örgü teknolojisi ile üretilmiştir. *Esneyebilen ve yumuşak kumaş yapısı sayesinde hareket kolaylığı sağlar. *Hava alabilir çabuk kurur. *Su Emici Özelliktedir. Mankenin Beden Ölçüleri; Boy: 178 cm Göğüs: 86 cm Bel: 61 cm Kalça: 90 cm Manken üzerindeki ürün XS bedendir.
Menşei :Türkiye
Desen :Düz
Kalıp Bilgisi :Standart
Yaka Tipi :V
Kol Bilgisi :Askılı
Cep Bilgisi :Cepsiz
Materyal :%93 Polyamid %7 Elastan
Kullanım / Yıkama Talimatı :40°C de çamaşır makinesinde, benzer renklerle yıkama yapılabilir. Düşük ısıda ütüleme yapılmalıdır. Kuru temizleme yapılmamalıdır.
Ürün Kodu: 5002684157_100
Beden Tablosu
S
Renk Seçenekleri

Benzer Ürünler

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.