Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

La Colline Advanced Vital Cream 30 Ml Sıkılaştırıcı Canlandırıcı Ve Aydınlatıcıkrem

Ürün Barkod : 5002354147


7975 ₺

La Colline Advanced Vital Cream 30 Ml Sıkılaştırıcı Canlandırıcı Ve Aydınlatıcıkrem

Ürün Barkod : 5002354147


7975 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Cilt hücrelerinin yaşamsal aktivitelerini arttırır, elastikiyetini artırır, yüz hatlarını sıkılaştırır ve cildin genç tonunu geri kazandırır. Hassas kremsi dokusu cilde rahat bir kadife hissi vermek için mat bir görünüm kazandırır. Canlandırılmış, yüz genç bir görünüme sahip, daha dolgun ve daha sıkı görünür.
Ürün İçeriği :CMA® Complex: Bitkisel Proteinler (Glikoprotein ve soya proteinleri), RNA (Ribonükleik Asit), Bitkisel DNA, Hiyalüronik Asit İle Cildi Nemlendirir Ve Korur. Lux Faktör Bileşeni Ve C Vitamini Sayesinde Aydınlatıcı Etki Sağlar Ve Lekeleri Giderir. Hds Sistemi İle Fibroblast Üretimini Harekete Geçirir. Shorea Butter İle Maksimum Nemlendirme Sağlarken İçeriğindeki Pudralarla İpeksi Bir Dokunuş Kazandırır. Camelina yağı yeniler, yeniden yapılandırır. Titanyum dioksit ise aydınlık bir görüntü sağlar.
Mililitre Bilgisi :30 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli :Sabah ve/veya akşam Cellular Vital Serum’dan sonra içten dışa doğru dairesel hareketler ile yüz ve boyuna uygulayınız.
Cinsiyet :Unisex
Ürün Çeşidi :Nemlendirici
Ürün Kodu: 5002354147
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.