Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

La Colline Cell White Protector SPF 25 50 Ml Aydınlatıcı Koruyucu Bakım SPF 25

Ürün Barkod : 5002354161


6670 ₺

La Colline Cell White Protector SPF 25 50 Ml Aydınlatıcı Koruyucu Bakım SPF 25

Ürün Barkod : 5002354161


6670 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Aydınlatıcı ve koruyucu bu hafif yapılı krem, içeriğindeki LUX Faktör bileşeni sayesinde pigmentasyon lekeleri ile savaşırken, cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korur. C vitamini ile cilde aydınlık katar.
Ürün İçeriği :Aydınlatıcı ve koruyucu bu hafif yapılı krem, içeriğindeki LUX Faktör bileşeni sayesinde pigmentasyon lekeleri ile savaşırken, cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korur. Meyve asitleri sayesinde cilt yüzeyinde nazik bir şekilde eksfoliasyon sağlar, C vitamini ile cilde aydınlık katar. İçeriğindeki Shea Butter sayesinde besleyici özellik sağlarken, E vitamini ile anti-oksidan özellik gösterir.Ürün Avantajları:Lux Faktör bileşeni ve güneşe karşı koruma faktörü içeriği ile leke tedavisi ile güneş korumasını bir arada sunar.
Mililitre Bilgisi :50 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Kullanım Şekli :Her sabah White C Serum sonrası göz bölgesine getirmeden yüz ve boyuna uygulanır.
Cinsiyet :Unisex
Ürün Çeşidi :Nemlendirici
Ürün Kodu: 5002354161
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.