Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

La Colline Eye Performance Absolute Radiance Eye Cream 15 Ml Aydınlatıcı Göz Kremi

Ürün Barkod : 5002354152


5305 ₺

La Colline Eye Performance Absolute Radiance Eye Cream 15 Ml Aydınlatıcı Göz Kremi

Ürün Barkod : 5002354152


5305 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Aydınlatıcı Göz Kremi Göz çevresindeki istenmeyen koyu kahve renk tonlarının ve gölgelerin azaltılmasına yardımcı olur.Kan dolaşımını hızlandırmaya, morlukların rengini açmaya yardımcı olur. Var olan lekeleri azaltır ve yenilerinin oluşumunu önler. Göz altı dokularını pürüzsüzleştirmeye ve yeniden yapılandırmaya yardımcı olur.
Ürün İçeriği :CMA Complex ( Bitkisel Proteinler (Glikoprotein ve soya proteinleri), RNA (Ribonükleik Asit), Bitkisel DNA, Hiyalüronik Asit, Keçi Boynuzu Ağacından elde edilen Reçine ve seramitlerden oluşur) sayesinde zamansız yaşlanmaya karşı savaşır, cildi sıkılaştırır, nemlendirir ve pürüzsüzleştirir. Cadı Fındığı Suyu mikro dolaşımı uyarır, Patentli Peptit Kompleksi ise kılcal damarları güçlendirir ve gözaltı morluklarının mavimtırak rengini azaltır. Mela Control Complex melanin sentezini önler, TiO2 ise ışık yansıtıcı ve UV ışınlarına karşı koruma sağlar. CELLULAR ABSOLUTE RADIANCE EYE CREAM 3 etkili formül içerir - gözaltı morlukları, leke ve yaşlanma karşıtı.
Mililitre Bilgisi :15 ml
Cilt Tipi :Tüm Ciltler
Kullanım Şekli :Parmak uçlarıyla tampon hareketler ile göz bölgesine sabah uygulayınız.
Cinsiyet :Unisex
Ürün Kodu: 5002354152
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.