Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

La Mer The Hydrating Infused Emulsion 50Ml Nemlendirici Emülsiyon

Ürün Barkod : 5002769194


4770 ₺

La Mer The Hydrating Infused Emulsion 50Ml Nemlendirici Emülsiyon

Ürün Barkod : 5002769194


4770 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Yeni La Mer Hydrating Infused Emulsion, enerji veren, nemlendiren ve cildi yenileyen serum, cilt bakım rutininizin vazgeçilmezi olacak. Hücre yenileyici Miracle Broth™ içeren bu hafif formül, cildi yenilemek, güçlendirmek ve stabilize etmek için tüm gün cildi iyileştirerek nemlendirir. Sıvı, hızlı emici dokusu zahmetsizce kayar ve parlak, sağlıklı görünümlü cildinizi geride bırakır. Anında iyileştirici nemlendirme sağlar ve gün boyu kilitlenmesine yardımcı olur. Cildi stabilize etmeye yardımcı olmak için bariyeri güçlendirir. Cildin görünümünü yatıştırır, kızarıklık ve tahriş görünümünü iyileştirir. Çevresel faktörlerin neden olduğu hasara ve yaşlanma belirtilerine yol açabilecek kirliliğe karşı savaşır. Cildin doğal su-yağ dengesini destekler. Yaşlanma belirtilerini gözle görülür şekilde yumuşatır; ince kuru çizgiler ve gözenekler daha az fark edilir görünür, cilt dokusunu pürüzsüzleştirir.
Model Kodu :40Y5010000
Menşei :ABD
Mililitre Bilgisi :50 ml
Kullanım Şekli :Temizleyicinizden sonra, nemlendiricinizden önce cildinize uygulayın.
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: 5002769194
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.