Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Lancaster Sun Sensitive Milky Spray For Kids SPF50+ 150 Ml

Ürün Barkod : 5002715681


1615 ₺

Lancaster Sun Sensitive Milky Spray For Kids SPF50+ 150 Ml

Ürün Barkod : 5002715681


1615 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Hassas Ciltler için Çocuk Yüz & Vücut Güneş Koruması – SPF50+ Çok Yüksek Koruma Lancaster Sun Sensitive Milky Spray For Kids SPF50+ çocukların hassas cildi için yüksek toleranslı formüllere sahip en iyi performanslı güneş koruması sunuyor. Patentli Full Light Teknolojisi çocuğunuzun cildini UVA, UVB, Görünür Işık ve Kızılötesi Işınlar’dan korurken, doğal kökenli Sunsicalm Yatıştırıcı Kompleks ise hassas cildi güneşten kaynaklanan hasarlardan korur ve yatıştırır. Islak cilde uygulanabilir. Suya dayanaklıdır. Kum yapışmaz. Göz yakmayan formül. Parfümsüzdür. Temiz İçerikli ve Okyanus Dostu formüllere sahiptir. Vegan formüllüdür: Direkt ya da dolaylı yoldan, hayvanlardan elde edilen hiçbir bileşen barındırmaz. Hayvanlar üzerinde test edilmemektedir. Mercan Refisi Dostudur: Okyanusa ve mercan resiflerine zarar veren zararlı güneş koruyucu içerikler bulunmaz. Geri Dönüştürülmüş Ambalaj: En az %20 tüketim sonrası geri dönüştürülmüş plastik içeren ambalaj kullanılmıştır. Dermatolojik, oftalmolojik ve pediatrik olarak test edilmiştir. 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.
Mililitre Bilgisi :150 ml
Menşei :Fransa
Cilt Tipi :Hassas Ciltler
Yaş Aralığı :18+
Koruma Faktörü :SPF 50+
Ürün Kodu: 5002715681
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.