Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Lancome Hypnose Drama Waterproof Maskara

Ürün Barkod : 5000008661


1350 ₺

Lancome Hypnose Drama Waterproof Maskara

Ürün Barkod : 5000008661


1350 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Konveks fırçası ile kirpiklere hacim verir. Her fırça darbesinde gittikçe artan hacim Yoğun siyah renk verir Hassas gözler ve lens kullananlar için uygundur. Oftalmolojik olarak test edilmiştir
Ürün İçeriği :Hypnôse Drama Waterproof, Kirpiklere Hacim Veren Etkisiyle, Suya Dayanıklılığını Birleştiryor. Hacimli Kirpiklere Sahip Olmanızı Sağlar. Suya Dayanıklı Formülü İle 24 Saate Kadar Uzun Süreli Etki Sağlar. Hypnôse Drama Waterproof Uygulanışı Fırçanın Kıvrımlı Tarafını Kirpiklerin Köküne Yerleştirin. Zikzak Çizerek Kirpiklerin Ucuna Doğru Hafifçe Tarayın. Fırçayın Çevirin Ve Fırçanın Ucuyla Kirpiklere Şekil Verin, Onları Ayırın Ve Güzelleştirin.
Ürün Çeşidi :Makyaj
Kullanım Şekli :Fırçanın Kıvrımlı Tarafını Kirpiklerin Köküne Yerleştirin. Zikzak Çizerek Kirpiklerin Ucuna Doğru Hafifçe Tarayın. Fırçayın Çevirin Ve Fırçanın Ucuyla Kirpiklere Şekil Verin, Onları Ayırın Ve Güzelleştirin.
Cinsiyet :Kadın
Renk :Siyah
Ürün Kodu: 5000008661
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.