Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Lancome Monsieur Big 01 Black Maskara

Ürün Barkod : 5000159391


1400 ₺

Lancome Monsieur Big 01 Black Maskara

Ürün Barkod : 5000159391


1400 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Monsieur Big ile yüksek hacimli kirpikler! 12 kat daha fazla hacimli kirpikler kolay uygulama sağlayan fırçası ile topaklanma ve bulaşmaya dayanıklı formülü ile gün boyu seninle! Hassas gözler ve lens kullanıcıları için uygundur.
Ürün İçeriği :Monsieur Big ile Büyük Oyna! Topaklanmaya ve bulaşmaya dayanıklı uzman fırçası ile 12*kat daha fazla hacimli, siyah ve yoğun görünümlü kirpiklere sahip olmak Monsieur Big ile artık çok kolay.
Mililitre Bilgisi :10 ml
Kullanım Şekli :Kirpiklerinizi tek tek ayırıp yüksek hacim kazandırmak için diplerinden uçlarına doğru zikzak hareketi ile uygulayın.
Cinsiyet :Kadın
Renk :01 Black
Ürün Kodu: 5000159391
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.