Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Polaar Bebekler, Çocuklar Ve Yetişkinler Için Nemlendirici Vücut Losyonu

Ürün Barkod : 5002964596


1490 ₺

Polaar Bebekler, Çocuklar Ve Yetişkinler Için Nemlendirici Vücut Losyonu

Ürün Barkod : 5002964596


1490 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Polaar The Genuine Lapland Body Lotion, %98’i doğal içeriklerden oluşan tüm ailenin kullanımına uygun nemlendirici vücut losyonudur. Kuru ve hassas cildi rahatlatır, korur ve onarır. Yağlı bir tabaka bırakmadan anında cilde nüfuz eden zengin ve kremsi bir dokusu vardır. Hafif ve yapışkan olmayan dokusu, cilde anında nüfuz eder, giyinmeden önce beklemeye gerek yoktur. Çok uzun süreli (24 saat) hidrasyon sağlar. Bütün aile için uygundur: Bebek, yetişkin çocuklar. İçeriğindeki 3 kutup meyvesi kokteyli ile hassas cildi onarır, korur ve nemlendirir. Formülündeki bitkisel yağlar ise kaşıntıyı yatıştırır ve cildi besler. Paraben & phenoxyethanol içermez. Alkol ve mineral yağ içermez. Cruelty-free ve vegan sertifikalı üründür.
Ürün İçeriği :aqua, glycerin, coco-caprylate/caprate, hydrogenated vegetable glycerides, sodium stearoyl glutamate, caprylic/capric triglyceride, ricinus communis seed oil, rubus arcticus fruit extract, rubus chamaemorus fruit extract, vaccinium vitis-idaea fruit extract, citric acid, hydrogenated castor oil, xanthan gum, C15-19 alkane, sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, sodium benzoate, parfum, potassium sorbate, polyglyceryl-6 laurate, polyglycerin-6, sorbitan oleate, sorbitan isostearate, linalool, limonene
Kullanım Şekli :Vücudun her yerine sabah ve akşam, temiz ve kuru bir cilde, en çok susuz kalmış bölgelerde ısrar ederek, yukarıdan aşağıya uygulayın. - Gerektiği kadar sık tekrar uygulayın.
Model Kodu :P32001554
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Fransa
Ürün Kodu: 5002964596
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.