Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Polaar Çok Yönlü Gece Maskesi

Ürün Barkod : 5002964594


1750 ₺

Polaar Çok Yönlü Gece Maskesi

Ürün Barkod : 5002964594


1750 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Polaar Night Mask, %96’sı doğal içeriklerden oluşan ve çok sayıda onarıcı aktif bileşen içeren gece maskesidir. Stresli, cansız cildi etkili bir şekilde pürüzsüzleştirir, yeniler ve rahatlatır. İçeriğindeki kuzey yosunu ışıltılı bir cilde kavuşmanızı sağlar. Stres, yorgunluk, kirlilik, uykusuzluk, su kaybı, kötü beslenme gibi olumsuz koşullardan etkilenen cildini iyileştirmek isteyen herkes bu maskeyi kullanabilir. Eko tasarımlı formüle sahiptir: Zaman (% 80) ve enerji (% 97ye kadar) tasarrufu sağlayan basit, soğuk bir formülasyon. Yastığa yapışmaz, leke bırakmaz. Çok yönlü kullanıma sahiptir. Paraben & phenoxyethanol içermez. Alkol ve mineral yağ içermez. Cruelty-free ve vegan sertifikalı üründür.
Ürün İçeriği :aqua (water), coco-caprylate/caprate, glycerin, octyldodecanol, polyacrylate-13, tocopherol, palmaria palmata extract, helichrysum italicum extract, octyldodecyl xyloside, PEG-30 dipolyhydroxystearate, polyisobutene, parfum (fragrance), polysorbate 20, sorbitan isostearate, dehydroacetic acid, benzyl alcohol, benzyl salicylate, limonene, linalool, alpha-isomethyl ionone, geraniol, coumarin
Kullanım Şekli :Maskeyi kuru ve temiz bir cilde bol miktarda ürünle dairesel hareketlerle uygulayın. Gerekirse fazlalığı pamuklu bir bezle alın, iyice yıkayın. Maskenin etkisini artırmak için önceden bir serum uygulayın. *Bazen: Daha güçlü bir canlandırıcı etki için gece kremi yerine haftada bir veya iki kez maskeyi gece kremi gibi kullanın. * Haftalık bakım: 1 hafta boyunca maskeyi her gece uygulayın ve çok susuz kalmış ve hasar görmüş cildi onarmak için sabaha kadar yüzde bırakın. * Hızlı tedavi "güçlendirici": Cilde anında parlaklık ve elastikiyet kazandırmak için maskeyi buzdolabına koyun ve bir etkinlikten veya geziden hemen önce uygulayın.
Model Kodu :P30501537
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Fransa
Ürün Kodu: 5002964594
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.