Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Polaar Nemlendirici Ve Besleyici Dudak Balmı

Ürün Barkod : 5002964592


540 ₺

Polaar Nemlendirici Ve Besleyici Dudak Balmı

Ürün Barkod : 5002964592


540 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Polaar The Genuine Lapland Lip Balm, %98’i doğal içeriklerden oluşan dudak balmıdır. İlk uygulamadan itibaren dudakları nemlendirir ve besler. Soğuk / sıcak havanın yıprattığı dudakları onarır. Yapışkan olmayan yapısı renksizdir. İçeriğindeki shea yağı dudakları besler ve korur; ayçiçeği, jojoba ve kayısı yağı dudakları yumuşatır; balmumu dudakları besler; kalendula yağı ise yatıştırır. A, C ve E vitaminleri açısından da çok zengindir. Antioksidan, koruyucu ve besleyici özellik sağlar. Ayrıca içeriğinde cildi besleyen vitamin ve antioksidan bakımından zengin Arktik meyveler (ahududu, bulutüzümü ve kızılcık) vardır. Bu meyveler Omega 3 ve Omega 6 içerir. Paraben & phenoxyethanol içermez. Alkol ve mineral yağ içermez. Cruelty-free ve vegan sertifikalı üründür.
Ürün İçeriği :ricinus communis (castor) seed oil, glycerin, c10-18 triglycerides, helianthus annuus (sunflower) seed oil, butyrospermum parkii (shea) butter, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, hydrogenated castor oil, cera alba (beeswax), glyceryl dibehenate, jojoba esters, parfum (fragrance), tribehenin, polyglycerin-3, caprylic/capric triglyceride, copernicia cerifera cera (copernicia cerifera (carnauba) wax), calendula officinalis flower extract, acacia decurrens flower cera (acacia decurrens flower wax), helianthus annuus seed cera (helianthus annuus (sunflower) seed wax), rubus arcticus fruit extract, rubus chamaemorus fruit extract, vaccinium vitis-idaea fruit extract, tocopherol, glyceryl behenate, linalool, limonene, citral, citronellol, geraniol, eugenol
Kullanım Şekli :Günün herhangi bir saatinde, tercihen dışarı çıkmadan önce kullanın. - Gerektiği kadar sık tekrarlayabilirsiniz. - Yoğun onarıcı etki için akşam yatmadan önce dudaklarınıza kalın bir tabaka olarak uygulayabilirsiniz.
Model Kodu :P30101449
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Fransa
Ürün Kodu: 5002964592
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.