Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Polaar Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi

Ürün Barkod : 5002964613


2150 ₺

Polaar Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi

Ürün Barkod : 5002964613


2150 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Polaar Eternal Snow Cream, %95’i doğal içeriklerden oluşan, cilt ile temas ettiğinde eriyen ve hücre yenilenmesini uyararak gerçek bir koruyucu kalkan oluşturan benzersiz kar dokusuna sahip yaşlanma karşıtı bakım kremidir. Cilt nemlenir, sıkılık ve elastikiyet kazanır. Orijinal ve yenilikçi dokuya sahiptir: Kar kadar pürüzsüz, ciltle temas ettiğinde anında eriyen yumuşak bir yapısı vardır. Yaşlanma karşıtı bakım uygulamak isteyen nemsiz, kuru, kızarmaya meyilli, olgun ciltler için ideal bir kremdir. İçeriğinde yaşlanma önleyici koruyucu kalkan görevi gören Nunatak çiçeklerinin aktif bileşenleri vardır. Paraben & phenoxyethanol içermez. Alkol ve mineral yağ içermez. Cruelty-free ve vegan sertifikalı üründür.
Ürün İçeriği :aqua (water), glycerin, cetearyl ethylhexanoate, vitis vinifera (grape) seed oil, glyceryl stearate se, pentaerythrityl distearate, hydroxystearic/linolenic/oleic polyglycerides, polymethyl methacrylate, saponaria pumila callus culture extract, sodium polyacrylate starch, isomalt, chlorphenesin, phenylpropanol, propanediol, caprylyl glycol, xanthan gum, parfum (fragrance), benzyl salicylate, tocopherol, glycine soja (soybean) oil, limonene, linalool, alpha-isomethyl ionone, geraniol, lecithin, coumarin
Model Kodu :P30501638
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Fransa
Ürün Kodu: 5002964613
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.