Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Salvatore Ferragamo Spicy Leather EDP 100 Ml

Ürün Barkod : 5002978957


4870 ₺

Salvatore Ferragamo Spicy Leather EDP 100 Ml

Ürün Barkod : 5002978957


4870 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün İçeriği :Üst notalarda Safran, Bergamot ve Limon; orta notalar Karabiber, Küçük Hindistan Cevizi, Adaçayı ve Sedir; temel notalar Deri, Sandal Ağacı ve Paçuli
Kullanım Şekli :Saçınızın üstünden ceketinizin içine büyük bir üçgen çizerek parfümünüzü püskürtün. Daha yoğun bir kullanım için, parfümünüzü boyun, boyun arkası, kulak arkası ve bilekler gibi nabız noktalarına püskürtün.
Ürün Açıklaması :Salvatore Ferragamo, yeni Ferragamo Baharatlı Deri kokusunu sunar: günümüzün cesur, kendine güvenen ve ayakları yere basan, pragmatik ama inanılmaz derecede tutkulu, kapsayıcı ruhlarından ilham alan ve içsel güçlerinden güç alan erkekleri için ifade edici bir karışım. Ferragamo Baharatlı Deri, yolda iz bırakanlara ithaf edilmiştir.”
Mililitre Bilgisi :100 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Fransa
Model Kodu :SF 21206
Parfüm Notası :Odunsu Deri
Ürün Kodu: 5002978957
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.