Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Shiseido Yenileyici Krem Bop Super Revitalizing Cream 75 Ml

Ürün Barkod : 5000023161


5950 ₺

Shiseido Yenileyici Krem Bop Super Revitalizing Cream 75 Ml

Ürün Barkod : 5000023161


5950 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Esnek görünümlü pürüzsüz bir cilt için yüksek performanslı yaşlanma karşıtı krem. Süper Canlandırıcı Krem güzel görünümlü pürüzsüz bir cilt ortaya çıkarır ve daha genç bir görünüm için temel oluşturur. İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümü azalırken, cilt gözle görülür şekilde incelir. Cilt nemli, yumuşak ve tamamen nemli hisseder. Ürün İçeriği :Nemsizlik, ince çizgiler ve eşit olmayan cilt tonu gibi erken yaşlanma belirtilerine karşı 24 saat bakım sunan erken yaşlanma karşıtı süper canlandırıcı kremdir. 30’lu yaşlarında erken yaşlanma etkilerinden şikayeti olan, sabah-akşam tek bir ürün ile bakım rutinini tamamlamak isteyen tüm kadınlar için idealdir. Mililitre Bilgisi :75 ml Ürün Çeşidi :Nemlendirici Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri Kullanım Şekli :Her sabah ve akşam temizledikten ve dengelendikten sonra eşit olarak pürüzsüz bir şekilde düzeltin. Ürünün saflığını sağlamak için, kavanozdan krema alırken daima özel olarak sağlanan spatulayı kullanın. Cinsiyet :Kadın Ürün Kodu: 5000023161
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.