Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

The North Face Nf0a2tygjk31 Bisiklet Yaka Normal Kalıp Düz Siyah Erkek Mont

Ürün Barkod : 5000154240_001


3999 ₺

The North Face Nf0a2tygjk31 Bisiklet Yaka Normal Kalıp Düz Siyah Erkek Mont

Ürün Barkod : 5000154240_001


3999 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Cinsiyet :Erkek
Kumaş Bilgisi :%90 Polyester, Suya dayanıklı (DWR) kaplamalı, %10 Elastan Soft Shell
Model Kodu :NF0A2TYGJK31
Teknoloji :The North Face®e özel olan WindWall™ kumaşlar rüzgarın soğuğunu büyük oranda kesmek ve aşırı ısınmadan rahat kalmak için esneklik ve nefes alabilirlik sunacak şekilde geliştirilmiştir. WindWall® sınırlı oranda dış hava geçirgenliği sunarak outdoor sporcusunu sıcak tutarken kuru ve konforlu bir kalıp için yeterli hava akışı sağlar. WindWall™ hem katmanlama kumaşı olarak hem de daha ılık koşullarda tek başına bir dış katman olarak kullanılabilen, yıl-boyu güvenilir bir teknolojiye sahiptir.
Ürün Açıklaması :Zorlu hava koşullarında sıcak ve çevik kalın. Aktif kalıp. Yüksek oranda rüzgâr geçirmez, rüzgâr geçirgenliği 4 CFMden azdır. DWR finish özellikli ters orta ön fermuar. Gizli-fermuarlı el cepleri. Elastik-şeritli manşetler. Kenar büzme ipi. Kumaş: 185 g/m2 WindWall®—Dayanıklı su tutmayan (DWR) finish özellikli 90% polyester, 10% elastan yumuşak kabuk.
Ürün Kodu: 5000154240_001
Beden Tablosu
2XL S
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.