Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

The North Face Siyah Kadın Mont W QUEST TRICL

Ürün Barkod : 5002617166_001


10399 ₺

The North Face Siyah Kadın Mont W QUEST TRICL

Ürün Barkod : 5002617166_001


10399 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :3ü bir arada Outdoor mont Çıkarılabilen poları sayesinde sweatshirt, ceket ve mont olarak kullanılabilir Dış ceket: DryVent™; Su geçirmez, rüzgara dirençli, nefes alabilen kumaş teknolojisi Sıkılık ayarı sağlayan kordona sahip, güçlendirilmiş kapüşon Göğüs ve yanlarda fermuarlı cepler Kumaş: DryVent™ 2L, %100 polyester Polar sweatshirt: Tam boy fermuar Kanguru cep
Menşei :Kamboçya
Model Kodu :W QUEST TRICL
Teknoloji :DryVent™; Su geçirmez, rüzgara dirençli, nefes alabilen kumaş teknolojisi
Yaka Tipi :Bisiklet
Kol Bilgisi :Uzun
Boy Bilgisi :Standart
Cep Bilgisi :2 Cep
Bel Bilgisi :Normal
Kalıp Bilgisi :Normal
Desen :Düz
Cinsiyet :Kadın
Renk :Siyah
Ürün Kodu: 5002617166_001
Beden Tablosu
S
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.