Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Thierry Mugler Angel Elixir Edp 60 Ml

Ürün Barkod : 5003021614


7750 ₺

Thierry Mugler Angel Elixir Edp 60 Ml

Ürün Barkod : 5003021614


7750 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Kullanım Şekli :Mugler kokuları eşsiz bir uygulama ritüelini hak eder. Mugler bulutunu yaratmak için çembersel hareketlerle Angel Elixir’den bolca sıkın. Kokuyu uygulamak için manyetik hareye adım atın. Mugler kokuları, diğer kokulardan farklı olarak eşsiz bir uygulama ritüelini hak eder. Mugler bulutunu elde etmek için kokuyu çember halinde havaya sıkın ve manyetik hareye adım atın.
Ürün İçeriği :MY WAY, dünyanın dört bir yanından sürdürülebilirlik ilkesi benimsenerek elde edilen malzemelerin bütünleşmesi ile yaratılmıştır. MISIRDAN PORTAKAL ÇİÇEĞİ: Kokunun ışıltılı başlangıcı. Mısırda elle toplanan portakal çiçeğinin esansı, tamamen doğal bir işlem olan, yağda bekletme işlemi ile elde edilmiştir. HİNDİSTANDAN SÜMBÜLTEBER & YASEMİN: Kokunun parlak çiçek kalbi, ikonik beyaz çiçeklerin çağdaş bir yorumudur. Hint sümbülteber çiçeği, Hindistan’daki Mysore çiftliğinden tedarik edilir ve el ile doğal bir şekilde toplanır. MADAGASKARDAN VANİLYA: Kompozisyonu saran canlı bitiş. Vanilya, Madagaskardaki yerel toplulukları desteklemek için tasarlanmış sürdürülebilir ve sorumlu bir program aracılığıyla elde edilir. Kokunun içeriğindeki bergamot, Mısırdan gelen portakal çiçeği ile aydınlık ve parlak bir başlangıç yaparken, Hindistandan gelen yasemin çiçeği ile bütünleşir. Son olarak, Virginianın taze sedir ağacı akorları, kompozisyonu imzalamak için Madagaskar’dan gelen beyaz misk ve şehvetli vanilya ile buluşur.
Ürün Açıklaması :Angel ruhu yeniden keşfedildi. Günümüz korkusuz kadınının arttırılmış feminenliğinin saf iksiri. Angel Elixir ile yeni bir yıldız doğuyor. Angel Eau De Parfum’un odunsu çiçeksi gurme kokusu çiçeksi bir Samanyolu’na dönüşerek, Mugler’in ikonik yıldız şişesinde yakalanıyor. Metalik kokuların ışıltılı kıvılcımı, Mugler’den olağanüstü sütlü çiçek buketi. Dumanlı vanilya infüzyonu, keskin ve odunsu Amber Xtreme™ ile güçlendi. Bir kokudan fazlası olan Angel Elixir, gerçekliği yeniden keşfetmeni sağlar. Çünkü gerçek dünya yeterli değildir. Bir şişeden fazlası, modern parfümün yeniden icadı. Angel Elixir ile Mugler’in ikonik yıldızı, ışıldayan çiçeksi kokusu ile zıtlaşan koyu mavi şişesi ile yeniden doğar. Angel şişeniz değerlidir. Bittikten sonra Mugler Angel Elixir Refill şişeniz ile tekrardan doldurup şişenizi zamansız kullanın.
Mililitre Bilgisi :100 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Model Kodu :LD825100
Yaş Aralığı :25+
Menşei :Fransa
Ürün Kodu: 5003021614
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.