Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Alfheim Ardıç Uçucu Yağı/ 10 Ml

Ürün Barkod : 5002911783


450 ₺

Alfheim Ardıç Uçucu Yağı/ 10 Ml

Ürün Barkod : 5002911783


450 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :İğne yapraklı ağaçtan elde edilen Juniper Berry esansiyel yağı, zengin bir geleneksel kullanım ve fayda geçmişine sahiptir. Ardıç yağı, doğal bir cilt toneri görevi görür ve cilt lekelerinin görünümünü azaltır. Odunsu, baharatlı ancak taze aroması sakinleştirici ve topraklayıcı bir etkiye sahiptir. Ardıç Meyvesi esansiyel yağı, yayıldığında bir topraklama ortamı oluştururken havayı temizlemeye ve arındırmaya yardımcı olur. Kullanım Alanları: Ardıç aynı zamanda şişkinliği azaltmak, romatizmal artrit ağrılarını, eklem ve kas ağrılarını hafifletmek ve tendonit için kullanılır. Bitkinin esans yağı lokal olarak solunum yolu enfeksiyonları, kan toplaması, öksürük ve sedef gibi inatçı deri rahatsızlıkları için kullanılır. Kullanım Şekli: Difüzyon: Seçtiğiniz difüzörde üç ila dört damla kullanın. Topikal kullanım: İstenilen bölgeye 2-4 damla uygulayın. Sinerjisi ile uyumlu diğer yağlar: Bergamot, Adaçayı, Greyfurt. Uyarılar: Sadece harici kullanımlar içindir. Göz ve çevresi gibi hassas bölgelere temasından kaçınılmalıdır. Çocuklardan uzak, serin ve kuru yerde kapağı kapalı olarak saklayınız. Çocuk ve hamileler kullanmadan önce sağlık profesyonellerine danışmalıdır.
Ürün İçeriği :Saf Ardıç
Kullanım Şekli :Dilediğiniz miktarda, difüzörünüze ya da buhurdanlığınıza ekleyebilir ve kokuladırma olarak kullanabilirsiniz.
Mililitre Bilgisi :10 ml
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı :25+
Model Kodu :alf-007
Menşei :Türkiye
Ürün Kodu: 5002911783
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.