Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

Clinique Rinse-Off Göz Makyaj Temizleyicisi

Ürün Barkod : 5000000264


1005 ₺

Clinique Rinse-Off Göz Makyaj Temizleyicisi

Ürün Barkod : 5000000264


1005 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Alerji Testinden Geçirilmiştir. %100 Parfümsüzdür. Yağsızdır. Oftalmolojik Olarak Test Edilmiştir. Göz makyajını çabucak temizler ve makyaj rötuşlarında da kolayca kullanılabilir.
Ürün İçeriği :Göz makyajını çabucak temizler ve makyaj rötuşlarında kullanılabilir. Yağsız, suda çözülebilen formül, kalıntı bırakmaz. - Gözde iritasyona sebep olmaz. Makyajı ovalamadan, kolayca çıkartmaya yardımcı olur.
Mililitre Bilgisi :125 ml
Ürün Çeşidi :Göz Makyaj Temizleyici
Cilt Tipi :Tüm Cilt Tipleri İçin Uygundur.
Kullanım Şekli :Gündüz ve gece kullanılabilir. Tek seferde, bir gözün etrafını temizleyin. Pamuğa az miktarda sürün. Göz çevresine uygulayın, su ile durulayın.
Ürün Kodu: 5000000264
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.