Kategoriler Favoriler Hesabım Sepet

La Colline Active Cleansing Gentle Eye Make-Up Remover 125 Ml Göz Makyajı Temizleyicisi

Ürün Barkod : 5002354142


2115 ₺

La Colline Active Cleansing Gentle Eye Make-Up Remover 125 Ml Göz Makyajı Temizleyicisi

Ürün Barkod : 5002354142


2115 ₺

Kasada %50'ye varan indirimler

Ürün Açıklaması :Göz Makyajı Temizleyicisi Çift fazlı formülü ile, hassas gözler için ideal olan göz makyajı temizleyicisidir. Gözlere zarar vermeden nazik, hızlı ve etkili bir şekilde göz makyajınızın temizlenmesine yardımcı olurken rahatlatıcı bir tazelik hissi bırakır.
Ürün İçeriği :CMA® Complex: Bitkisel Proteinler (Glikoprotein ve soya proteinleri), RNA (Ribonükleik Asit), Bitkisel DNA, Hiyalüronik Asit, Keçi Boynuzu Ağacından elde edilen Reçine ve seramitlerden oluşur. Bu içerikler sayesinde zamansız yaşlanmaya karşı savaşır, cildi sıkılaştırır, nemlendirir ve pürüzsüzleştirir.Peygamber çiçeği, Ebegümeci ve Papatya Çiçeği suları ile yatıştırır ve rahatlatır. Biphase, iki bazlı formül ile göz çevresini ve suya dayanıklı makyajı hızlı, etkili ve nazikçe temizler. Hassas gözler için uygundur.
Mililitre Bilgisi :125 ml
Cilt Tipi :Tüm Ciltler
Kullanım Şekli :Kullanmadan önce şişeyi çalkalayınız. Nemli pamuğa losyonu dökünüz, pamuğu kapalı göz üzerinde bekletin ve nazikçe kirpik köklerinden uca doğru çekerek temizleyiniz.
Cinsiyet :Unisex
Ürün Kodu: 5002354142
Beden Tablosu
Renk Seçenekleri

İade Ve Koşullar

Satış sözleşmesinin cayma hakkı maddesi kapsamında müşterinin ürünün teslim alındığı tarihten itibaren 30 (otuz) gün içerisinde ürünü veya hizmeti reddederek iade etme hakkı mevcut olup totemim.com üzerinden satın alınan ürünlerin para iadesi totemim.com' yapılabilir. Ürün ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve tadilat görmemiş ise ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 30 gün içinde Totemim’e ulaştırarak iade edebilirsiniz.İadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler (İç çamaşırı, mayo, kulaklık, küpe gibi) cayma hakkı kapsamı dışındadır.
ÖRTİMUR AVMDEKİ ÜRÜNLERİN FIYATLARI ALIŞVERİŞ YAPTIĞINIZ TARİHTEKİ BOYNER MAĞAZA KASA SATIŞ FİYATI İLE AYNI İNDİRİMLERLE VE KAMPANYALARLA SİZE SUNULACAKTIR. Son Fiyat bilgisi ve işlem Onayınızı almak üzere mağazalarımızdan aranacaksınız. Keyifli alışverişler dileriz.